Ο KRS για πολλούς ο καλύτερος MC όλων των εποχών και ο αληθινός πρωτοπόρος της Χιπ  Χοπ  και της κουλτούρας έρχεται για 2 αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα σε Αθήνα 

 
και Θεσσαλονίκη


στα πλαίσια του τουρ 40 Χρόνια Χιπ Χοπ!!!!

Κατά τη γνώμη μου 2 live που δε πρέπει να χάσει κανένας!! Με καριέρα που εκτείνεται σχεδόν τρείς δεκαετίες, από τα μέσα των ‘80s, είναι ένας ζωντανός μουσικός θρύλος!


Γεννήθηκε στο Μπρόνξ της Νέας Υόρκης το 1965 και σε ηλικία μόλις 14 ετών έφυγε από το σπίτι του για να γίνει ένας MC. Μαζί με τον Scott La Rock δημιούργησε τους Boogie Down Productions και το ντεμπούτο άλμπουμ τους να κυκλοφορεί το 1987 με τίτλο ‘ Criminal Minded.

Δισκογραφία

Boogie Down Productions
•    Criminal Minded - 1987
•    By All Means Necessary - 1988
•    Ghetto Music: The blueprint of Hip Hop - 1989
•    Edutainment -  1990
•    Live Hardcore Worldwide - 1991
•    Sex and Violence - 1992

Σόλο Άλμπουμ
•    Return of the Boom Bap - 1993
•    KRS-One - 1995
•    I Got Next -  1997
•    The Sneak Attack - 2001
•    Spiritual Minded - 2002
•    Prophets Vs. Profits - 2002
•    Kristyles - 2003
•    Keep Right - 2004
•    Life - 2006
•    Adventures in Emceein - 2008
•    Maximum Strength - 2008
•    Back to the L.A.B - 2010
•    The BDP Album - 2012

Άλμπουμ σε συνεργασία
•    Hip Hop Lives    με   Marley Marl - 2007
•    Survival Skills    με    Buckshot - 2009
•    The Just-Ice and KRS-ONE EP Volume #1    με   Just-Ice - 2010
•    Meta-Historical    με   True Master - 2010
•    Godsville     με    Showbiz - 2011
•    Royalty Check   με   Bumpy Knuckles - 2011




Πηγή : Wikipedia

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3