"Το Αθάνατο", το άλμπουμ που έδωσε το έναυσμα για να γίνουν αυτό που είναι σήμερα οι ΒήταΠεις κυκλοφόρησε το 2003 και ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη δουλεία ως ΒήταΠεις και όπως όλα τα άλμπουμ μέχρι και σήμερα ήταν και είναι δωρεάν για download μέσω του διαδικτύου.

Το άλμπουμ διαθέτει 23 τραγούδια και πέρα από την τότε επτάδα (Άσαρκος, Φορτσάτος, Hatemost, Special-d, Λάμπρος, D-minds και DJ Turn-J) συμμετέχουν οι "Άλφα Γάμα" στο "Αμαρτίες", και ο "Εισβολέας" στο "Αφού το θες".

Χαρακτηριστικό του δίσκου είναι ότι πέντε τραγούδια είναι ομώνυμα με την τότε βασική πεντάδα τον ΒηταΠείς οπού ο καθένας είχε την ευκαιρία να πει ένα κουπλέ γραμμένο από τον ίδιο ως ένα ολόκληρο κομμάτι του δίσκου.

Παρόλο που η ηχογράφηση έγινε εξολοκλήρου σε Home-Studio το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό για την τότε περίοδο και δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από δέκα χρόνια μετά αρκετοί "οπαδοί" ακόμα ακούνε το άλμπουμ, δείχνοντας έτσι ότι, η αγάπη για την "ομάδα" δεν καταλαβαίνει από χρόνο και ηχογραφήσεις που έγιναν με κατώτερο εξοπλισμό.

Ο δίσκος διαθέτει κάποια κομμάτια τα οποία ακούγονται μέχρι και σήμερα σε συναυλίες και φυσικά στα ακουστικά τον οπαδών και μη, όπως το εικονικό πλέον "40 ώρες πριν" στο οποίο οι ΒηταΠείς όπως μόνο αυτοί μπορούν, κάνουν τους ακροατές να νιώσουν πως θα ήταν εάν βρισκόντουσαν κυριολεκτικά 40 ώρες πριν από το τέλος του κόσμου.

Το "Όνειρα Σβήνουν" είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια τα οποία ταξιδεύουν τον ακροατή στον άσχημο κόσμο τον σκληρών ναρκωτικών και στην ουσία για την μεγάλη απάτη της "παραμύθας" κοινός και πρέζα και τα όνειρα εκατοντάδων νέων που εξαφανίζονται μέσα σε "χρόνια παραμυθιασμένα".

 

Η εικονική πρώτη ολοκληρωμένη δουλεία ως ΒηταΠείς πραγματικά αξίζει να παίζει ακόμα και σήμερα, σχεδόν 12 χρόνια μετά.

 

Tracklist:

1. Λάβετε Θέσεις (Intro)
2. Benjamin
3. Χαρτί Και Στυλό
4. Άλλη Μια Νύχτα
5. Άσαρκος
6. Αμαρτίες
7. 4 Λόγοι Για Να Υπάρχεις
8. Χτύπημα
9. Hatemost
10. Μαστούρα
11. Μια Ζωή Σε 4.20
12. Φορτσάτος
13. Φονικό Μηχάνημα
14. Όνειρα Σβήνουν
15. Παραμένω
16. 40 Ώρες Πριν
17. Βάρα Προσοχή
18. Special-D
19. Aφού Το Θες
20. Λάμπρος
21. Υπάρχει Θάνατος
22. Το Αθάνατο
23. Αναμένετε Στα Ακουστικά Σας (Οutro)

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3