Το Ελληνικό hip hop και ένας από τους κορυφαίους του είδους στην Ελλάδα, ο Hatemost δηλαδή συναντάει το Αμερικανικό και τον Xino και μαζί δημιουργούν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Το Hood Graduates κυκλοφόρησε το 2013 και περιέχει δώδεκα τραγούδια, στα οποία συμμετέχουν πέρα από τον Χino και τον Hatemost οι: 12ος, Εισβολέας, Eversor, Ed Gain, Slogan, Mc Yinka, και Phaser.

Οι απόφοιτοι του hood, πήρανε πτυχίο και συγκεκριμένα επιπέδου ντοκτορά όπως μας τονίζει ο Hatemost στο ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και είναι πλέον εδώ για να μας πούνε αυτά τα πολλά που λένε ότι έχουν να μας πούνε μέσω τον τραγουδιών τους.

Μες στον δίσκο καταλαβαίνει κανείς την επιρροή του Xino και πέρα από τους στίχους του, στο τέταρτο κομμάτι του δίσκου για παράδειγμα το Life’s a Bitch ακούγονται από πίσω όπλα να οπλίζουν, πάνω σε ένα βαρύ beat και πέρα από τα κουπλέ του Xino που είναι στα Αγγλικά και στην ουσία τα έχουμε συνηθίσει στα πιο πολλά Αμερικανικά τραγούδια τα οποία είναι σε αυτό το μοτίβο, και είναι ωραίο να ακούει κανείς το Ελληνικό flow του Hatemost πάνω σε αυτό γιατί είναι κάτι πρωτότυπο.

Ο δίσκος συνδυάζει τα δυο στυλ πολύ όμορφα, το κλασσικό οπαδικό στυλ του Hatemost που δεν χάνει ευκαιρία όπως πάντα να εξυμνήσει σε κάθε ευκαιρία την Αθήνα και φυσικά την ομάδα του (ΒήταΠείς), και το Αμερικανικό στυλ του Xino, και πραγματικά ήταν μια πολύ προσεγμένη δουλειά και το αποτέλεσμα είναι εμφανέστατα πολύ ωραίο.

 

Tracklist:

01. One Love
02. Where You from (Ed Gain)
03. Fuck Haters
04. Life's a Bitch
05. Zwh S'exw Mathei feat. Slogan, Mc Yinka (Phaser)
06. Slow Death
07. Lonely (Ed Gain)
08. Th'an Arga feat. 12os Pithikos, Eisvoleas
09. Listen, Look don' t Speak
10. Hot
11. Stay Fly feat. 12os Pithikos (Ed Gain)
12. Hood Graduates (Eversor)

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3