Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο Άλφα Ύψιλον ή Άσωτος Υιός (ΑΥ) των Wrongface κυκλοφόρησε τη 2η προσωπική του δουλειά. Μετά το 1ο EP album του "Η τεχνική των 5 σημείων" το 2012,επέστρεψε με νέο  LP δίσκο εν ονόματι ''BLACKBOOK".


Είναι εμφανές ότι έχει βελτιωθεί,σημειώνοντας εξαιρετική πρόοδο στο "μαγείρεμα" των samples και beat με το ιδιαίτερο flow του.

Ο ίδιος ο Νικόλας (ΑΥ) ήθελε να δώσει στον ακροατή κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχει βγει στην ελληνική Hip Hop σκηνή,δίνοντας τίτλους χρωμάτων στα κομμάτια του.Όπως,προσωπικά μου εκμυστηρεύτηκε τα χρώματα σε κάθε κομμάτι δηλώνουν και ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Ο δίσκος περιέχει 12 κομμάτια με συμμετοχές σημαντικών προσώπων όπως ΔΠΘ, Sadomas, τον Οδυσσέα των Razastarr, Άγνωστο Χειμώνα και μία ιδιαίτερη συμμετοχή αυτή της ΑΝ-Τ, με την οποία είχε κάνει τα επιπρόσθετα φωνητικά στο single track "Το Χερι Δώσ'μου" που κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2013 και ερμήνευσε με τους Detro, Άψινθο, Άϋλο542 και McYinka.

Όσο  "Το Χέρι Δώσ'μου" τόσο και τα "ΜΠΛΕ" με ΑΝ-Τ,"ΓΚΡΙ" με Άγνωστο Χειμώνα και "ΚΟΚΚΙΝΟ" με 2ΚΓ είναι μερικά από τα κομμάτια που έχουν πολυ-ζητηθεί να παίξουν στο ράδιο του Bouriblog.

    Το εντυπωσιακό με τους ακροατές είναι πως ο καθένας έχει ξεχωρίσει το δικό του
χρωματο-κομμάτι ανάλογα με την ψυχολογία που του έχει δημιουργήσει και συναισθήματα όπως νοσταλγία,θυμό και χαρά.Επίσης από τη μία αναμνήσεις φιλίας,αγάπης,οικογένειας και από την άλλη θυμό και φόβο για την εξέλιξη ή την κατάρρευση της κοινωνίας.Ένα ολοκληρωμένο album που σε ταξιδεύει και σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

    Τέλος,όσον αφορά την παραγωγή  τα cuts/blend υπογράφει ο Dj Mighty Mos,το mix και προγραμματισμό ο ίδιος ο ΑΥ με τον JKOne(των Phase3),το mastering έγινε από Club Zothique ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο ADMC07.

Tracklist
1.Μωβ
2.Καφέ
3.Κόκκινο
4.Κίτρινο
5.Γαλάζιο
6.Πορτοκαλί
7.Ασημί
8.Μπλε
9.Χρυσό
10.Μαύρο
11.Γκρι
12.Λευκό 

Προσωπικά το καλύτερο κομμάτι του δίσκου:

Μπορείτε να κατεβάσετε το album εδώ:
http://bouriblog.com/index/hiphop/greek-scene/releases/1118-alfa-ypsilon-black-book-lp.html

Εναλλακτικά links:
http://www.facebook.com/wrongfacemusic
http://youtube.com/user/WrongfaceMusic/videos
http://wrongface.bandcamp.com

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3