Όπως λέει και ο τίτλος, οι «σπεσιαλίστες» της Ελληνικής hip hop σκηνής συγκεντρώθηκαν και όλοι μαζί δημιούργησαν έναν δίσκο με 23 ολοκαίνουργια τραγούδια που γράφτηκαν μόνο για την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Στο δίσκο συμμετέχουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα, συγκεκριμένα συμμετέχουν οι:
Hatemost
Άσαρκος
Phyrosun
Emor
Μικρός Κλέφτης
12ος Πίθηκος
Πελίνα
Raska
Lex
Λέρα
Jamal
SixteenPads
Shadowknight
Neon
Orkez
High Fever
Zeda
Enrow
Blackout
QB Mix
Αxel

Το CD κυκλοφόρησε το 2012 και περιέχει εξαιρετικά beats που συνδυάζονται πολύ όμορφα με τους «σπεσιαλίστες» του είδους και μας προσφέρουν συνεργασίες που δεν περιμέναμε καθώς και ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από δουλείες συγκροτημάτων που κάνουν ηχογραφήσεις χρόνια.
Ο δίσκος ξεκινάει με το κομμάτι «Δοκίμασε με» με Άσαρκο και Hatemost να μας δίνουν μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, όπως ήταν αναμενόμενο τα κουπλέ ήταν σε υψηλό επίπεδο καθώς και η μουσικη, και μας δίνεται να καταλάβουμε από τώρα το πόσο πολύ το δούλεψαν όλοι.

Ο δίσκος συνεχίζει με το κομμάτι του Phyrosun ο οποίος ερμήνευσε το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου στα Ελληνικά αυτή τη φορά, «Ειδική Παράδοση».
Ενώ αξίζει να σημειωθεί το 23ο και τελευταίο τραγούδι του δίσκου από τον Άσαρκο, το «Οίκος Τρία» οπού ήταν ένα μικρο preview για το επερχόμενο «Εύφλεκτων».
Συνεχίζει με solo δουλείες όπως το «Είμαι τόσο γειτονιά» του Hatemost και το «Δεν ηρεμώ» του Emor το οποία κατά την άποψη μου είναι από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου. Περιέχει όμως και συνεργασίες όπως του Winte με την Πελίνα στο «Καταζητείται» και στο «Αντιθέσεις», Zeda και Enrow στο «Κάτω απ'τον ήλιο» και φυσικά του Hatemost με τον Phyrosun στο «Έχε το νου σου».

Το CD συνδυάζεται πολύ όμορφα γιατί πολύ απλά όλοι δίνουν κάτι, ένα μικρο κομμάτι απ’τον καθένα που ξεχωρίζει τον καθένα, και όλο αυτό μαζί μας δείχνει τι γίνεται όταν υπάρχει ενότητα μεταξύ τον καλλιτεχνών, σκληρή δουλειά καθώς και χρόνος και φυσικά θέληση.
Καλή ακρόαση.

Tracklist:
01. Intro
02. ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ - Δοκιμασέ με
03. PHYROSUN - QB MIX - Ειδική παράδοση
04. EMOR - Δεν Ηρεμώ
05. MΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - Μια Ρουτίνα
06. WINTE & PELLINA – Καταζητείται
07. HATEMOST - Είμαι τόσο γειτονιά
08. RASKA – Σαν φίλμ στο σινεμά
09. LEX & ΛΕΡΑ – Απ’ την αρχή
10. SIXTEENPADS – Ανοιχτή επικοινωνία
11. SHADOW KNIGHT – Δεν είσαι σαν εμάς
12. NEON – Σε ανοιχτή ακρόαση
13. Skit
14. ORKEZ – Mic check
15. HIGH FEVER – Είμαι παίχτης
16. ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ - Το Άρμα
17. NEON – Μέρα Ανεξαρτησίας
18. HATEMOST & PHYROSUN - Έχε το νού σου
19. ZEDA & ENROW – Κάτω από τον ήλιο
20. WINTE & PELLINA - Aντιθέσεις
21. BLACK OUT – Όσο αλλάζουν οι καιροί
22. 6ΑΡΙΑ Feat Thrassis – Όλα γυρίζουν
23. ΑΣΑΡΚΟΣ - Οίκος Τρία

To Special Delivery μπορείτε να το κατεβάσετε απο το επίσημο site των ΒήταΠεις στην κατηγρορία Downloads : http://www.bitapeis.gr

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3