Ένας χρόνος σχεδόν μετά τελευταία κομμάτια του επέστρεψε με τρία ολοκαίνουργια τραγούδια στην κυκλοφορία του με όνομα «Το σύστημα». Ο Τάκης συνεργάζεται  με τον Alex Kid One που είναι υπεύθυνος για την μουσική παραγωγή, την σύνθεση και τον προγραμματισμό ενώ οι στίχοι και η ερμηνεία είναι φυσικά από τον Τάκι.

Το ομώνυμο τραγούδι «Το σύστημα» μας καλωσορίζει στο σύστημα, το οποίο θα μας ξεζουμίσει και θα μας πετάξει ύστερα, μας εξηγεί από μέσα τι παίζει στην πλέον “mainstream” σκηνή και στην ουσία μας μιλάει για το ξεπούλημα στη νέα σκηνή, τα λεφτά και πως κάποιοι αλλάξανε. Μας μιλάει για κάποιον συγκεκριμένα; Ίσως.

Το «Χωρίς λεφτά» είναι από τα τραγούδια που μιλάνε όπως ήταν αναμενόμενο για την απόλεια τον χρημάτων και πως “χωρις τα λεφτά δεν είμαστε τίποτα” πάνω από όλα η υγεία όπως λέει ο Τάκης, αλλά χωρίς τα λεφτά δεν πας πουθενά είναι το μήνυμα του τραγούδιού και  δεν διστάζει να τα πει έξω απτά δόντια για το πως στη σημερινή εποχή χωρίς λεφτά δεν πας πουθενά. Ποιος στη μέρα μας δεν μπορεί να νιώσει αυτό το τραγούδι και το μήνυμα του;

Το τελευταίο τραγούδι είναι το «Η δική μου γκόμενα»,εδώ μιλάει για το πως θα φερότανε ο ίδιος στην ΔΙΚΗ του γκόμενα, δεν διστάζει να μιλήσει για τα σκυλάδικα καθώς και τα ραπάδικα (άμα έχει αντοχή στα φρικιά) μιλώντας άκρος ερωτικά προς το τέλος όπως θα μιλούσε στην ΔΙΚΗ του γκόμενα.

Γενικά μια πολύ καλή δουλεία (όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο απ' τον Τάκι) και αναμένουμε με ανυπομονησία για νέες δουλείες και νέα feat παρόλο που αυτό το καιρό ασχολείται με την παλιά του αγάπη τα tattoo.


Επίσημο Site για download : http://ihokratoria.bandcamp.com/album/to-systima

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3