Το Μάρτιο που μας πέρασε κυκλοφόρησε ο καινούριος δίσκος του Spo παρέα με τον Dj X-Lib με τίτλο "Αμνησία". Φαίνεται ότι ο Λόγος Απειλή δεν σταματά ποτέ, καθώς οι συνεχείς δουλείες του μαζί με Ladose, Απέχεις αλλά και solo πέφτουν βροχή κρατώντας τον συνεχώς στο προσκήνιο της ελληνικής hiphop σκηνής και κάνοντας πολλούς να λένε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους MC's της νέας γενιάς.
Το album αυτό λοιπόν, περιέχει 17 κομμάτια, 1 instrumental και ένα bonus track. Οι συμμετοχές δεν απογοητεύουν καθώς η ποικιλία των rapers που βρίσκονται στον δίσκο κάνουν το κάθε κομμάτι να έχει το δικό του στυλ. Ο Anser, ο Ήρωας, ο Ραψωδός Φιλόλογος, ο Marco Bartoli αλλά και ο Freestyle απ' τους Arsonists είναι αυτοί που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της πολύ αξιόλογης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος μέσα από αυτό το CD ρίχνει μια ματιά στον εαυτό του και στο παρελθόν του, με το σύνολο των κομματιών να εστιάζουν σε θολές αναμνήσεις του οι οποίες ζωντανεύουν στα ηχεία μας. Παρόλ' αυτά, η ποικιλομορφία και η διαφορετικότητα των tracks, δεν μας αφήνει να πούμε ότι το "Αμνησία" έχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Πιο ασφαλές θα ήταν να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο Spo ήθελε να αγγίξει όλες τις πλευρές του rap, κάτι το οποίο από τη μία ικανοποιεί όλα τα γούστα αλλά από την άλλη μπορεί να μπερδέψει αυτούς που ψάχνουν για κάποιου είδους συνοχή μεταξύ των κομματιών.
Battle, κοινωνικός, προσωπικός-συναισθηματικός, είναι κάποια απ' τα επίθετα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτόν το δίσκο.
Όσον αφορά τις παραγωγές, μαζί με τον Dj X-Lib είναι συνένοχος ο ίδιος ο Λ.Α. Απ' ότι φαίνεται είναι όντως ακούραστος και θέλει να επεκταθεί και σε αυτό το μέρος του hiphop κάνοντας τις δουλείες του τελείως προσωπική υπόθεση.

Οι συναυλίες της παρουσίασης που ακολούθησαν είχαν απόλυτη επιτυχία και την ανταπόκριση από το Fix Dark μπορείτε να τη δείτε εδώ :
http://www.bouriblog.com/index/hiphop/greek-scene/reports/932-antapokrisi-apo-logo-apeilh-djxlib-amnhsia-fix-dark.html

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η κυκλοφορία ήταν πέρα από ευπρόσδεκτη στα ακουστικά μας. Ο δίσκος ακούγεται πόλυ ευχάριστα και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ακόμα καλύτερες δουλείες από το Λόγο Απειλή.

Καλή ακρόαση.

Tracklist:
1. Αμνησία
2. Ανεκτίμητα
3. Παγωμένη Σχολή ft. Anser
4. Πρόβλημα
5. Μην Ενοχλείτε ft. Ήρωας
6. Σιχάθηκα
7. Υπερβολές
8. Αμφιβολίες
9. Εφιάλτες
10. Ξένο ft. Ραψωδός Φιλόλογος
11. Το Στυλό
12. Για Ποιόν; ft. Freestyle
13. Στον Κύκλο Των Mc's ft. Marco Bartoli
14. Αναμνήσεις Απ' το Μέλλον
15. Στη Χώρα Του Ποτέ feat Αδάμαντας
16. Stages
17. Πες μου ένα ψέμα


Το video clip του 7ου κομματιού σε σειρά, με τίτλο "Υπερβολές":

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3