Άκου την συνέντευξη

Καλησπέρα, σήμερα είναι μαζί μου ο Άσωτος Υιός. 
-Καλησπέρα,Νικόλα να με λες καλύτερα.

Παιδιά από εδώ ο Νικόλας λοιπόν, θα κάνουμε εμείς εδώ κανονικά την συνέντευξη μας και σε κάποια στιγμή αν έχετε κάποια ερώτηση την αφήνετε στο chat και απαντάει κατευθείαν ο Νικόλας.

Θέλω να μου πεις ποίες είναι οι επιρροές σου, από πού εμπνέεσαι και γράφεις μουσική και συνεχίζεις.
-Δεν είναι μόνο μουσικές, πάντως είναι οι Jedi, Josh 90's γενικότερα από φρέσκα πράγματα ελάχιστα πράγματα μου αρέσουν, να σου πω την αλήθεια δεν ακούω πολύ rap πλέον, την έχω κόψει. 

 

Για την μόδα που έγινε με το rap challenge.
-Κοίτα, εμένα μου αρέσει σαν πρωτοβουλία δε περίμενα να έχει τόση μεγάλη ανταπόκριση, εγώ δεν έκανα, με προσκάλεσαν αλλά τους είπα ότι δεν θέλω, όχι για λόγους ότι σνομπάρω αυτούς που έκαναν απλά δεν είμαι αυτής της φάσης, δεν ψήθηκα να το κάνω, μπορεί να μου τη δώσει μια μέρα και να το κάνω όμως.

Όσο αναφορά τον δεύτερο τόμο ΖΝ;
-Γαμώ θα είναι άμα βγει, μ'αυτό το cd μεγαλώσαμε, το περιμέναμε εκεί να βγει το 97, όταν ήταν να βγει, το ακούσαμε, γουστάραμε. Άμα το καταφέρουν θα είναι και γαμώ.

Ο πρώτος δίσκος με Wrong Face ήταν το 2011 πες μας λίγο για αυτό.
-Ο πρώτος δίσκος βγήκε το 2011, τον έχουμε κατεβάσει από παντού, δε θέλουμε να υπάρχει πια, το κάναμε για πλάκα, ήτανε σοβαρή δουλειά απλά δεν έχει πλέον σχέση με τον ήχο μας, και δεν κολλάει πολύ.

Βγαίνει ο πρώτος δίσκος σου και δύο χρόνια μετά έρχεσαι με το Blackbook, το οποίο ομολογώ ότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει για το 2014, είχε την ανταπόκριση που ήθελες μέχρι τώρα;
-Παραπάνω από αυτό που περίμενα να σου πω την αλήθεια, είχε φοβερή ανταπόκριση και αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα, ήταν ότι πήρα feedback από ανθρώπους που σέβομαι πολύ.

 

 

Θα γίνει κάποιο κομμάτι από το Blackbook video clip;
-Σίγουρα θα γίνει το Καφέ, θέλω να γίνει και το Ασήμι πάρα πολύ, θέλει όμως χρήμα και χρόνο. 

Ποιους καλλιτέχνες ξεχωρίζεις;
-Μουσικά, Sadomas, Elephant Feenix, Ταυτισμένο Λάθος, JK1, Detro, Inka, όλα είναι καλά παιδιά και γουστάρουμε.

Έχεις κάνει ποτέ diss;
-Δεν θα κάνω diss για να ακουστώ, μια φορά έκανα σε έναν άνθρωπο που έκανε κάτι, και τον έκραξα, δε θα πω ούτε σε ποιο κομμάτι ούτε σε ποιο δίσκο είναι, έχει τελειώσει το θέμα, με πείραξε και θεώρησα ότι ήθελα να τον κράξω εκείνη τη στιγμή.

Ποια είναι η άποψη σου για τα ναρκωτικά;
- Δεν είμαι υπέρ,ούτε είμαι υπέρ αυτόν που είναι πρότυπα και έχουν από κάτω τους ένα κοινό 15-16 χρονών και το προωθούν full.

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3