Η 81η ΔΕΘ δεν άνοιξε ακόμα τις πύλες της, ωστόσο άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και έδωσαν την δικιά τους πινελιά στο βαγόνι του Μετρό που φιλοξενείται στη ΔΕΘ.

Ένα βαγόνι του Μετρό θα βρίσκεται φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με σκοπό να έρθουν πιο κοντά οι Θεσσαλονικείς με το μεταφορικό μέσο, σύμφωνα με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, που δεσμεύτηκε ότι έως το 2020 η Θεσσαλονίκη θα έχει Μετρό.

Οι πύλες της 81η ΔΕΘ, ανοίγουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, παρ' όλα αυτά υπάρχει ισχυρή φύλαξη αυτές τις ημέρες στους χώρους της ΔΕΘ. Ωστόσο, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και «τρύπωσαν» μέσα χωρίς να τους καταλάβει κανείς και έκαναν γράφιτι στο εκθεσιακό βαγόνι του Μετρό. Προφανώς οι Θεσσαλονικείς, δεν άντεξαν να περιμένουν έως το 2020 να βάψουν τα βαγόνια του Μετρό και έβαψαν το εκθεσιακό βαγόνι. Τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, δεν θα μοιάζουν με αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το συγκεκριμένο βαγόνι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος, «ήταν ένα βαγόνι το οποίο ήταν αναξιοποίητο στο αμαξοστάσιο στην Αθήνα, γιατί είναι ένα βαγόνι demo από αυτά που ήρθαν με την τελευταία φουρνιά των βαγονιών το 2012 στην Αθήνα». Η μεταφορά του από την Αθήνα, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στην συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ, ότι κόστισε απειροελάχιστα.

Το βαγόνι, θα λειτουργεί τον χειμώνα, ως χώρος επίσκεψης και εκπαίδευσης για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

 

 

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3