Στις 31 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, παραμονή του Αγίου Πνεύματος η ομάδα του Caps n Cans διοργανώνει διαγωνισμό graffiti battle.

Η διαδικασία του battle θα είναι σε τρία επίπεδα tag-style-throw up και οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται ανά τρεις με συγκεκριμένο χρόνο στην διάθεση τους. Όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι για την ανάδειξη των νικητών θα υπάρχει κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ενεργούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες graffiti με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο.

Φυσικά τα βραβεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια μέρα! Με την συμμετοχή των 5 ευρώ για τους διαγωνιζόμενους και από την ευγενική χορηγία ανθρώπων που υποστηρίζουν τη προσπάθεια μας αυτή θα υπάρχουν τα εξής δώρα για τους νικητές :ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα τατουάζ και σπρέι cans. Αλλά για τo κοινό που θα θέλει απλά να απολαύσει την ατμόσφαιρα αυτή, με την συμβολική είσοδο των 3 ευρώ, θα υπάρχουν και για αυτούς με το εισιτήριο τους και την έλευση τους στον χώρο κληρώσεις καθ' όλη την διάρκεια του event.

JUDGES:
JASONE
DEE 71
ERONE
MERLIN

Την ημέρα θα ντύσουν μουσικά γνωστοί dj με hip-hop και funk-soul μουσικές.

TONI ALBA
PALIVOS PETROS
FUNKONAMI
STYLECHICK
SENJUGLITCH
ARSTWO


LIVE
MC GOBSHITE (UK)
SETH
DJ WAIF..

Mail συμμετοχης στο battle.... This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/CAPS-N-CANS/560495644061637?fref=ts

 

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3