Η Elysium Gaming ιδρύθηκε το 2006 από 2 αδέλφια  τον Ariakan και τον Arsen στις αρχές του TBC, με στόχο την δημιουργία ενός δυνατού Ελληνικού guild ικανού να πρωταγωνιστήσει στον server Defias Brotherhood. Με το πέρασμα του καιρού και την ανάγκη να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και περιπέτειες to guild μεταπήδησε και σε άλλα ΜΜΟ’s όπου έκανε και εκεί αισθητή την παρουσία του. Μερικά από τα επιτεύγματα τους είναι:


⦁    WoW: Top 3 guild σε κάθε server όπου μετείχαν.
⦁    Warhammer Online: Πρώτο guild στα charter.
⦁    Rift: 3η καλύτερη Guild στο server τους στο raiding progress και η καλύτερη guild στο PvP.
⦁    Star Wars the Old Republic: Top 3 guild στον server Legions of Lettow (Republic) και σε PVE και σε PvP πρόοδο.
⦁    Guild Wars 2: Κυρίαρχο Guild στο World vs World και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη στην απόκτηση του Commander Title.


Πλέον η Elysium Gaming δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα guild, αλλά μια Ελληνική κοινότητα gamers, όπου παίχτες διαφορετικών online games συστεγάζονται κάτω από ένα κοινό Banner, αυτό της Elysium. Σκοπός τους είναι να ενώσουν τους Έλληνες παίχτες και να σχηματίσουν ανταγωνιστικές ομάδες σε κάθε είδος game με απώτερο στόχο το competitive gaming. Παρακάτω σας παραθέτω τα λόγια του αρχηγού Ariakan σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην οποία αναφέρει τις προϋποθέσεις για την ένταξη νέων μελών στην κοινότητα:
“Οι officers και οι παίκτες μας είναι όλοι τους βετεράνοι, δεξιοτέχνες, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι να επιτύχουν σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχουμε. Για να το καταφέρουμε όμως αυτό, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους brothers in arms. Για αυτό το λόγο, η διαδικασία ένταξης στο community είναι πολύ επιλεκτική. Ωστόσο δεχόμαστε και social και casual μέλη στις τάξεις μας, επειδή -πάνω από όλα- δεν ασχολούμαστε με τα παιχνίδια μόνο για να διακριθούμε, αλλά και για να διασκεδάσουμε.”
Με την είσοδο του 2014 και τις ανακοινώσεις σχετικά με τα release πολυαναμενόμενων τίτλων παιχνιδιών όπως Elder Scrolls Online, Wildstar, Warlords of Draenor (World of Warcraft) και πολλών άλλων, η Elysium Gamming δηλώνει το παρών και αυτό το νέο έτος με στόχο να πρωταγωνιστήσει  σε όλα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα, streaming, recruitment καθώς επίσης και την διαθεσιμότητα ομάδων στα παιχνίδια Dota2, LOL, Battlefield4, Counter Strike και Heros of the storm μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα τους http://elysiumgaming.org 

 

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3