Όπως φαίνεται, το FIFA Manager 14 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, είναι και το τελευταίο της σειράς manager τίτλων της ΕΑ.
Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της εν λόγω παραγωγής Gerald Köhler, με ανοικτή επιστολή προς τους fans της σειράς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του FIFA Manager, δήλωσε: «Αυτό ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Γνωρίζω ότι πολλοί fans της σειράς θα απογοητευτούν και είναι πολύ κατανοητό να ρωτήσουν το γιατί».

«Το είδος αυτών των παιχνιδιών -football manager- είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο και επικεντρώνεται κυρίως γύρω από δύο χώρες (Αγγλία και Γερμανία), όπου υπάρχει ξεκάθαρη κυριαρχία στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Η εξειδικευμένη αγορά και η γενική τάση προς τα online και φορητά παιχνίδια είναι επίσης παράγοντες που συμβάλλουν στην απόφασή μας. Επιπλέον, το FIFA Manager είχε φτάσει σε κρίσιμο σταυροδρόμι, στο οποίο μόνο μία νέα μηχανή ή/και η αντίστοιχη τεχνολογία θα είναι τρόπος για να δωθεί μία ώθηση. Αξιολογώντας όλους αυτούς τους παράγοντες, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να βάλουμε ένα τέλος στη σειρά».

πηγή:enternity.gr

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό...
© Copyright 2007–2019 bouriblog.com. All Rights Reserved. V 4.0.3